QUI SOM

 

JARDITEC som una empresa de jardineria i estudi del paisatge, amb més de 30 anys d’experiència.

Especialistes en projectes de disseny de jardineria, en la seva execució, i posteriorment, en el manteniment d’aquests jardins. El nostre servei engloba la totalitat del procés, començant per la creació dels espais verds i tenint-ne cura al llarg del temps.

Dur a terme el cicle tancat, permet detectar els problemes reals durant l’obra i anticipar-se en la fase de disseny, així com també saber la realitat a l’hora de mantenir un jardí permetent a priori tenir-ho en consideració i optimitzar recursos des del principi.

Això permet seleccionar els regs més adients, automatitzats amb tecnologia punta per aconseguir un estalvi econòmic, combinar-ho amb mobiliari urbà integrat amb el paisatge, recomanar espècies autòctones adequades a la zona i aplicar tractaments fitosanitaris sostenibles amb el medi ambient.

Ens definim com a decoradors d’exteriors i interiors amb plantes i flors.

Jardins, patis, terrasses i balcons. Places, camps de futbol, rotondes i vorals. El nostre marc d’actuació fa referència tant a l’àmbit públic com el privat. El nostre equip està format per professionals de l’enginyeria agronòmica, especialistes en jardineria, paisatgisme i decoració acompanyats d’un batalló de jardiners que materialitzen els projectes.