Search
Close this search box.

Centre de Jardineria

Ens conviden a parlar de gespa a l’Espai Terra (TV3)

Aquest divendres, la gespa serà la protagonista dels minuts que l'”Espai Terra” dedica cada setmana al món de les flors i plantes ornamentals. Ens acompanyarà al plató Joan d’Arandes, enginyer paisatgista i responsable de l’empresa Jarditec, de Mollerussa. Ens portarà diverses mostres de gespa plantada i també d’artificial, i ens parlarà dels diferents tipus d’herba per a gespa que hi ha i de les seves característiques. Per veure el resultat pràctic de plantar sobre el terreny unes o altres llavors, un equip del programa ha recorregut diferents municipis del Pla d’Urgell i la Noguera. Acompanyats d’una enginyera agrònoma veurem les diferències entre la gespa d’un jardí particular, d’un parc públic, d’un camp de futbol o de l’entorn d’una empresa. Cada tipus de gespa s’ha d’adaptar a les necessitats d’ús que ha de tenir, i també a la conveniència del propietari, que n’ha de decidir la textura, el color, les exigències de manteniment i de reg o els costos. A través del Facebook del programa els espectadors podran fer consultes i plantejar els seus dubtes al voltant de l’elecció i del cultiu d’una bona capa de gespa