Search
Close this search box.

Centre de Jardineria

Avís Legal

Informació General

El titular del lloc web lloc web https://www.jarditec.cat és JARDITEC SERVEIS ENGINYERIA DEL PAISATGE S.L., amb NIF B25402447 i domicili situat PL. CATALUNYA, 2, 25243, EL PALAU D’ANGLESOLA, (LLEIDA). L’entitat es troba inscrita en el Registre Mercantil.

Amb ànim que l’ús del lloc web s’ajusti a criteris de transparència, claredat i senzillesa, JARDITEC SERVEIS ENGINYERIA DEL PAISATGE S.L. informa l’usuari que qualsevol suggeriment, dubte o consulta sobre el present Avís Legal o qualsevol altre document informatiu del lloc web serà rebuda i solucionada contactant amb JARDITEC SERVEIS ENGINYERIA DEL PAISATGE S.L., a través de l’adreça de correu electrònica: jarditec@jarditec.cat

Propietat Intel·lectual

Tots els continguts que es mostren en el present lloc web, i especialment dissenys, textos, imatges, logos, icones, noms comercials, marques o qualsevol altra informació susceptible d’utilització industrial i/o comercial estan protegits pels corresponents drets d’autor, no permetent la seva reproducció, transmissió o registre d’informació excepte autorització prèvia del titular, JARDITEC SERVEIS ENGINYERIA DEL PAISATGE S.L. No obstant això, l’usuari podrà utilitzar informació facilitada per a gestionar la seva comanda i les dades de contacte corresponents.

Enllaços

JARDITEC SERVEIS ENGINYERIA DEL PAISATGE S.L. no assumeix cap responsabilitat sobre els enllaços feia altres llocs o pàgines web que, si escau, poguessin incloure’s en aquest, ja que no té cap mena de control sobre aquests, per la qual cosa l’usuari accedeix sota la seva exclusiva responsabilitat al contingut i en les condicions d’ús que regeixin en aquests.