Search
Close this search box.

Centre de Jardineria

Serveis

35 anys d'experiència

Projecte de disseny

Disseny especialitzat de projectes de jardineria i medi ambient, adaptats per a tots els àmbits. Dissenys creats pel paisatgista Joan d'Arandes.

Creació de jardins

Construcció dels projectes amb les tecnologies més avançades de reg i les espècies vegetals més ben adaptades a l’entorn.

Serveis jardineria

Tractament herbicida i fitosanitaris, esporga hivernal, renovació de gespa, plantació de flor de temporada i reparació de sistema de reg.

Manteniments

Amb els coneixements tècnics per al perfecte equilibri de la vida del jardí, prioritzant productes sostenibles amb el medi ambient.

Viver ornamental

Reproducció d’arbres ornamentals amb garantia i informació altament provada, autòctons de la zona i adaptats a les nostres condicions climàtiques.

Obra pública

Servei complet, des del projecte, fins a l'execució i manteniment d'obra. Tals com camps de futbol, places, rotondes, horts urbans, jardineres vials i arbrat viari.

Assessorament

Plans de fertilització i de tractaments fitosanitaris. Autorització de l'aplicació de productes químics sota la qualificació amb carnet d'aplicador qualificat.

Art floral

Decoració amb treballs florals i plantes per a totes les ocasions: inauguracions, comunions, casaments, aparadors de botigues, restaurants, festes...