Search
Close this search box.

Centre de Jardineria

Condicions de venda

Tràmits de la compra

Per a realitzar una comanda, s’haurà de seguir el procediment de compra online i pasar per tots els tràmits que s’estableixen per a completar la contractació electrònica:

  1. S’ha de seleccionar el producte o servei que desitgi adquirir o contractar i incloure’l a la cistella de compra.
  2. Seleccionar la cistella de compra per comprovar que els productes o serveis que desitja contractar han estat seleccionats correctament.
  3. Ha d’introduïr les seves dades personals, de forma que si es tracta d’un usuari registrat únicament serà necessari que inclogui la seva identificació i contrasenya, en cas contrari, serà necessari registrar-se i facilitar aquelles dades necessària per a que JARDITEC SERVEIS ENGINYERIA DEL PAISATGE, S.L. pugui tramitar la comanda.
  4. Seleccionar el mètode d’enviament
  5. Seleccionar el mètode de pagament i en funció del mètode seleccionat, facilitar les dades necessàries per efectuar correctament el pagament corresponent.
  6. El client rebrà en pantalla i per correu electrònic, a l’adreça que hagi indicat a l’apartat de registre, un acús de rebut amb un resum de la compra realitzada, de forma que el client pugui arxivar el citat acús de rebut.

Mètode de pagament

El pagament es realitzarà a través del mitjà seleccionat durant el procès de compra online. Actualment JARDITEC SERVEIS ENGINYERIA DEL PAISATGE S.L. posa a disposició del client els següents mètodes de pagament: TRANFERÈNCIA BANCÀRIA, TARJETA DE CRÈDIT i CONTRAREEMBORSAMENT.

Enviament i entrega

Els productes o serveis contractats seran enviats a la direcció d’enviament indicada durant el procès de contractació. El plaç d’entrega indicat durant el procès de contractació és orientatiu, de forma que, si el contractant desitja obtenir el producte o servei contracta en un plaç inferior a l’indicat podrà solicitar-ho directament a JARDITEC SERVEIS ENGINYERIA DEL PAISATGE, S.L. mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a la següent adreça: jarditec@jarditec.cat, de forma que es pugui estudiar la sol·licitud.

Actualment els terminis d’entrega establerts per JARDITEC SERVEIS ENGINYERIA DEL PAISATGE, S.L. són els següents: EN 24/48 HORES UN COP SE REBI EL PAGAMENT.

Canvis i devolucions

JARDITEC SERVEIS ENGINYERIA DEL PAISATGE, S.L. ha establert la següent política de canvis o devolucions:

Contracte

Abans de finalitzar la compra el client haurà de llegir i acceptar les corresponents Condicions de Contractació, document que, com el seu nom indica, recull les condicions que regulen la relació entre JARDITEC SERVEIS ENGINYERIA DEL PAISATGE, S.L. i el client.