Una flor no fa estiu
PERÒ UN RAM OMPLA LA CASA DE VIDA

Subscripció

Un ram
a la setmana

120,00 €/mes
(30,00 €/ram)

Un ram
cada 15 dies

70,00 €/mes
(35,00 €/ram)

Un ram
al mes

40,00 €/mes
(40,00 €/ram)

* La mida del ram serà entre 30 i 40 cm de diàmetre, orientativament. La flor anirà canviant segons temporada i l’estil encaixarà sempre amb l’època de l’any.

Regal

Cal que neixin flors a cada instant. Regala un ram o una subscripció per omplir de color la vida d’amics i familiars.

Detalls plens d’amor!

Funcionament

Freqüencia

Escull la freqüència
(pots canviar-la cada mes)

Direcció

Escull la direcció d’entrega
(pots modificar-la sempre)

Subscripció

Pausa o cancel·la la
subscricpsió quan vulguis.

El nostre estil

Tens dubtes?

Dona’ns el teu número de compte i et girarem mensualment segons la freqüència escollida. Per qualsevol problema, contactem personalment i busquem una solució.

Escull el dia de la setmana que prefereixis, i a la direcció estipulada, una franja horària per poder fer l’entrega. Pots avisar-nos de qualsevol canvi amb antelació i ens intentarem adaptar en la mesura del possible.

Pots contactar directament a jarditec@jarditec.cat o al telèfon 636708929 amb 24 hores d’antelació per concretar els canvis.

Sempre treballem amb flor de temporada, però no dubtis en contactar amb nosaltres per mirar de veure si podem adaptar-nos a les teves necessitats. Sempre podem fer-los personalitzats fora de la subscripció.

Pots posar pausa a la subscripció i no rebràs ni pagaràs res durant el temps indicat.

Cap problema, deixa’ns les teves dades, raó social, NIF, direcció fiscal i correu i telèfon de contacte i et farem arribar mensualment la factura corresponent.

Pots contactar directament a jarditec@jarditec.cat o al telèfon 636708929 amb una setmana d’antelació per tal de que puguem organitzar-nos.

No hi ha permanència ni penalització!